lördag 27 december 2008

Jul

Nu var det ett tag sedan igen, men det har varit bråda dagar inför julen och under julen har jag även ägnat en hel del tid till att bara slappa.
Vi hade folk här på julafton, 9 stycken var vi och hundarna trivdes alldeles utmärkt. De lyckades tom välta ned mormor i hundbädden, hu. Tur att hon ramlade mjukt... Ambra och Vilja tyckte att det var jätteskoj att hon ville leka med dem... Som tur är gjorde hon sig inte illa!

Familjen samlad på julafton!


Håkans pappa Bo och mormor

God hemmagjord Toblerone det här tycker svärmor.


Det varma på julbordet
Vilja hjälper tomten att läsa rimmen på paketen

På juldagen kom mamma och Roger och Håkans pappa och Rosie och Seftan och hjälpte till att äta upp resterna och sedan blev det en match i TP. Grabbarna vann denna gång (vilken absolut inte är givet), men de hade och hjälp av Håkans pappa Bosse, så de var en mer. Men det börjar bli dags att hitta något annat roligt sällskapsspel. Är det någon som har ett bra tips??

Ambra alldeles isig efter ett bad i ån på juldagen


Även Vilja badade lite

I dag har Ingela, Mats och Filippa varit här och med var såklart Siri och Zelda. Ambra och Zelda är ju kullsyskon och har nog inte träfftas sedan de var runt året. Det gick hur bra som helst för dem att umgås, det är så underbart att se. Tom låg de och sov bredvid varandra ett tag.
Vilja och Siri var det som vanligt full fart på.
Ingela och jag var ute med Ambra och Zelda och tränade lite dirigeringar. De var mycket duktiga båda två. Det är riktigt roligt att se Zelda arbeta och hon är mycket lik Ambra. Mycket eget huvud och kanske kan man komma ifrån att bli för mycket styrd över? Men samma glädje och tryck har hon!
Alla släktingar på golvet i köket när Håkan lagar mat
En avslutande bild på vår brasa.
/Caroline

2 kommentarer:

Ingela sa...

Tack för en mycket trevlig dag! Visst har vi underbara hundar;-)

Anonym sa...

Börja spela settlers
mvh

proffs på settlers